Menu
Lingerie / Stijl

Hoe creëer je je eigen unieke lingeriestijl?

Wij van LingerieAcademy weten als geen ander dat het kopen van lingerie niet gemakkelijk is. Al die verschillende merken, producten en natuurlijk stijlen kunnen overweldigend zijn. En zeg nou zelf; wat zijn nou werkelijk de verschillen?

Lingerie zoeken dat je liefhebt is nog niet zo makkelijk. Er zijn zoveel verschillende soorten materialen, kleuren en setjes. Natuurlijk moet het ook nog goed zitten en bij je passen. Daarom hebben we een lijstje samengesteld voor het creëren van een unieke lingeriestijl.

Trek die lade open

Pak alles uit je la en leg het eens uit op je bed. Sorteer je lingerie per kleur of stijl. Scheid de functionele lingerie van sexy of romantische lingerie. Wat draag je nu het minste en wat het meeste? Wat heb je de afgelopen 7 dagen allemaal aangehad? En wat juist niet en waarom? Welke kleuren draag je het meeste? En welke heb kleuren heb je vooral niet? We zeggen niet dat je er een studie van moet maken, maar maak eens een kort lijstje.

#Inspiratie

Nu je beter weet wat je eigenlijk hebt, kun je het beste starten met inspiratie op te doen op social media. Een goede startvraag is bijvoorbeeld: Wie volg je sowieso al als inspiratiebron als het gaat om mode? Maar je kunt ook gewoon gaan zoeken natuurlijk. Instagram en Pintrest zijn de meest toegankelijke manier om geïnspireerd te raken, maar bekijk ook eens Tumblr. Sla elke post op of zet deze vast en let natuurlijk op herhalende stijlen. Zo maak je eigenlijk een ”moodboard” van je eigen lingerievoorkeuren.

Terug na de lade

Hoeveel paar zwarte kanten slipjes heb je eigenlijk in je lade? Er is een reden voor, en dan moet je hier ook waarschijnlijk niet teveel van afwijken. Let op deze herhaalde stijlen, want ze maken duidelijk deel uit van je unieke stijl. Dus je kunt ondanks al je inspiratie beter niet teveel afwijken van je eedere keuzes. Je mag natuurlijk ook wel eens radicaal zijn 😉

Inspirende kleuren

Kleuren zijn natuurlijk een cruciaal onderdeel van jouw stijl. Kleuren drukken je persoonlijkheid uit en laten zien wie je bent. Is roze jouw go-to? Pak die roze lingerie! Tijd voor een rood? Zoek dan eens een rood lingeriesetje om je zelfverzekerd en comfortabel (en natuurlijk sexy) te voelen. Dus begin gewoon met je favoriete kleur en bouw daarop. Of nogmaals gooi het over een heel andere boeg.

Vertrouw op jezelf

De belangrijkste factor bij het vinden van je stijl is trouw blijven aan jeelf. Schroom zeker niet om te experimenteren met verschillende kleuren, texturen en stijlen, maar ga altijd voor wat je het meeste zelfvertrouwen en comfort geeft. Je raakt zelf nooit uit de mode. Vertrouw op je gevoel en kies het stuk waar je van houdt! Zo kan je lingerie vinden die helemaal bij je past.

Wat is jouw unieke lingeriestijl? Laat het ons weten!

No Comments

    Leave a Reply